Du finder os her:


Vis stort kort

Opvaskemaskine service i Storkøbenhavn og omegn

 

Er din opvaskemaskine i stykker, eller har den måske brug for et almindeligt eftersyn? Så står vi klar med professionel opvaskemaskine service, når behovet opstår, her hos Bega Service. Der er mange faktorer, som påvirker din opvaskemaskines ydeevne og levetid. Når vi udfører opvaskemaskine service, har vi derfor altid fokus på at sikre dig, at din opvaskemaskine fungerer optimalt længst muligt. Dertil vurderer vi altid, om det reelt kan betale sig at reparere en opvaskemaskine eller ej.

Her på siden kan du læse mere om:

 • Hvad vores opvaskemaskine service omfatter
 • Hvilke mærker vi udfører opvaskemaskine service på

Har du spørgsmål, eller har du brug for opvaskemaskine service, så kontakt os på 44 94 43 33 eller 40 58 02 20. Vi rykker altid ud til adresser i Storkøbenhavn og omegn indenfor to hverdage.

 

Opvaskemaskine service med 1 års garanti på reservedele

Hos os kan opvaskemaskine service bestå af alt fra almindelige serviceeftersyn over installation af en ny opvaskemaskine til større og mindre reparationer. Har du problemer med din opvaskemaskine, undersøger vi derfor altid først, hvad der er skyld i problemerne. På den baggrund vurderer vi, om du med fordel kan udskifte din opvaskemaskine. I modsat fald giver vi dig et prisoverslag og en vurdering af, hvilken reparation der er nødvendig samt, hvor lang tid det vil tage.  

Nogle af de ting, som indikerer, at der er behov for opvaskemaskine service er:

 • Service, bestik og glas bliver ikke ordentligt rene eller dækkes af kalkaflejringer
 • Opvaskemaskinens vand- og/eller elforbrug samt støjniveau stiger
 • Vandet trækkes ikke ud, eller opvaskemaskinen går i tomgang

Ofte kan mange af disse problemer afhjælpes ved en reparation, hvor det kan blive nødvendigt at udskifte enkelte reservedele. I disse tilfælde yder vi 1 års garanti på alle nye reservedele.

 

 

Professionel service til alle slags opvaskemaskiner

Når du tilkalder en af vores dygtige medarbejdere, er du altid sikret den bedst mulige opvaskemaskine service. Det gælder uanset, om din opvaskemaskine er en gammel eller nyere model og hvilken producent, den kommer fra. Som et resultat af vores mangeårige erfaring i branchen, kan vi nemlig levere en optimal opvaskemaskine service til alle opvaskemaskinemærker. Vi kan ydermere håndtere serviceopgaver på alt fra små bordopvaskemaskiner full size maskiner.

Vi har dog primært specialiseret os indenfor følgende kendte mærker:

 • AEG – Electrolux
 • Whirlpool
 • Bauknecht
 • Bosch
 • Siemens
 • Miele

Derudover har vi også et indgående kendskab til flere andre af de mest populære mærker, som fx Asko Vølund, Gorenje og mange flere.

 

Få Storkøbenhavns bedste opvaskemaskine service hos os

Har du spørgsmål til vores opvaskemaskine service, eller ønsker du at aftale en tid til et service besøg? Så ring til os på 44 94 43 33 eller 40 58 02 20. Du kan også vælge at sende os en mail på begaservice@hotmail.com, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.