Du finder os her:


Vis stort kort

Vores Asko Vølund service udbedrer effektivt skadede hvidevarer

Har du behov for at få udført service på et Asko Vølund produkt? Måske er vaskemaskinen, opvaskemaskinen, køleskabet eller fx komfuret gået i stykker. Her tilbyder vi Asko Vølund service udført af vores faguddannede medarbejdere, som rykker ud med service inden for én til to dage. Vi lokaliserer problemet i den respektive Asko Vølund hvidevare, og er det nødvendigt, udskifter vi defekte dele. Vi kan hurtigt skaffe de nødvendige reservedele fra Asko Vølund. Herefter tilbyder vi 1 års garanti på de udskiftede dele.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvilke områder, vores service dækker
  • Vores lange erfaring i Asko Vølund service
  • De øvrige mærker, vi tilbyder service på

Har du brug for Asko Vølund service, eller har du evt. nogle spørgsmål, skal du blot ringe til os på 44 94 43 33. Du har også mulighed for at maile til os på: bentgredal@hotmail.com.

Få Asko Vølund service i København og omegn

Har du et Asko Vølund produkt, der er gået i stykker, og bor du i Storkøbenhavn og nærmeste omegn, er hjælpen på vej. Vi tilbyder hurtig Asko Vølund service i dette område, og vi kan komme inden for allerede 1 eller 2 dage efter, at du har kontaktet os. Vores medarbejdere har et højt fagligt niveau, og vi er eksperter i at servicere en række mærkevareprodukter, herunder Asko Vølund. Vi har den nødvendige specialviden til hvert produkt, og vi sørger for altid at holde os opdaterede i forhold til nye produkter og udviklinger.

Stor erfaring i Asko Vølund service

Hos Bega Service har vi mere end 20 års erfaring i at udføre reparationer. Vi kan derfor tilbyde dig den bedste Asko Vølund service, hvor vi trækker på vores store erfaring, samt vores medarbejderes specialviden om de enkelte produkter. Vi kan i langt de fleste tilfælde hurtigt finde frem til fejlen i dine hvidevarer og eventuelt skaffe den nødvendige reservedel fra Asko Vølund. Er det nødvendigt at udskifte dele, yder vi efterfølgende 1 års garanti på den udskiftede del. Det giver dig også sikkerhed i tiden fremover, når vi har udført Asko Vølund service.

Service af Asko Vølund og flere andre mærkevarer

Vi er specialister i Asko Vølund foruden adskillige andre mærkevarer såsom Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Miele og Whirlpool foruden bl.a. Brandt Blomberg, Bauknecht, Voss, Samsung og Zanussi med flere. Vi udfører reparationer af vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe, komfurer og opvaskemaskiner. Du skal blot ringe til os, så kommer vi hjem til dig og ser på skaderne inden for 1 til 2 dage. Vi er klar over, at det kan være til stor gene med en vaskemaskine eller et køleskab, som ikke fungerer. Derfor bestræber vi os altid på at reparere skaderne hurtigst muligt.

Har du brug for service på Asko Vølund hvidevarer, eller har du evt. nogle spørgsmål ift. service, er du meget velkommen til at kontakte os på 44 94 43 33. Du kan også maile til os på: bentgredal@hotmail.com.