Du finder os her:


Vis stort kort

Effektiv Bauknecht service og Whirlpool service til alle hvidevarer

Både Bauknecht og Whirlpool er kendt for at producere kvalitetshvidevarer med et lavt ressourceforbrug og en lang levetid til private hjem over hele verden. Til trods for den høje kvalitet, bliver alle hvidevarer alligevel slidt over tid. Det er derfor nødvendigt med en kompetent og ikke mindst rettidig Bauknecht service eller Whirlpool service udført af specialister. På den måde sikrer du dig, at dine hvidevarer forbliver effektive længst muligt.     

Her på siden kan du læse mere om:

  • Dine fordele med vores Bauknecht service og Whirlpool service
  • Hvad vores Bauknecht service og Whirlpool service omfatter

Ønsker du en hurtig og effektiv Whirlpool service eller Bauknecht service? Så kontakt os på

44 94 43 33. Vi rykker som oftest ud den efterfølgende dag, og giver også gerne gode råd til vedligeholdelse og service af dine hvidevarer via mail på: bentgredal@hotmail.com.

 

Bauknecht service og Whirlpool service med store fordele

Når vi udfører Bauknecht service eller Whirlpool service på dine hvidevarer, sætter vi en ære i at sikre dig det bedste resultat til den bedste pris. Vi er et firma med mere end 20 års erfaring, og det er din garanti for, at vi yder en kompetent service. Det indebærer blandt andet, at vi altid først giver dig en reel vurdering af, om det kan betale sig at reparere din maskine. Dernæst giver vi dig et prisoverslag og aftaler, hvornår arbejdet skal udføres, hvis det ikke kan lade sig gøre med det samme.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at udskifte enkelte reservedele på dine hvidevarer i forbindelse med vores service på dine Bauknecht eller Whirlpool hvidevarer. I så fald anvender vi altid reservedele direkte fra producenten. Dermed får du den bedste kvalitet og pris samt et års garanti på de nye reservedele.

 

Whirlpool service og Bauknecht service til ethvert behov

Er din tørretumbler i stykker, vil opvaskemaskinen ikke starte, kan køleskabet ikke holde den rette temperatur eller har du et helt andet problem med dine hvidevarer? Uanset hvad problemet er, står vores erfarne teknikere klar med effektiv service til dine Bauknecht eller Whirlpool hvidevarer. Det samme gælder, hvis du blot ønsker et almindeligt serviceeftersyn. Med vores kompetente Whirlpool service og Bauknecht service er du med andre ord sikret et godt resultat uanset, hvad dit behov er. 

Vi udfører Bauknecht service og Whirlpool service til følgende hvidevarer:

  • Vaskemaskiner
  • Tørretumblere
  • Opvaskemaskiner
  • Komfurer; herunder også ovne og kogeplader
  • Køleskabe; herunder også kombiskabe og frysere

Dertil kan vores teknikere yde den samme professionelle service til hvidevarer fra de fleste andre producenter. Dog med særlig ekspertise inden for Asko Vølund, Miele, Siemens, Bosch og AEG Electrolux.

 

Service til Bauknecht og Whirlpool hvidevarer i hele Storkøbenhavn

Har du brug for service til dine Whirlpool eller Bauknecht hvidevarer, og bor du i Storkøbenhavn eller omegn? Så kontakt os på 44 94 43 33. Vi bestræber os på at komme ud til dig inden for én til to hverdage.