Bega service

Bauknecht og Whirlpool service

Vi udfører effektiv Whirlpool og Bauknecht service, så dine hvidevarer kan forblive effektive i så lang tid som muligt. Både Bauknecht og Whirlpool er store mærker, der er kendt for at levere hvidevarer af høj kvalitet. Deres produkter har lange levetider og lavt ressourceforbrug, men til trods for den høje kvalitet, vil de med tiden - som alle andre hvidevarer - blive slidt.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine Bauknecht og Whirlpool hvidevarer? Så kan du ringe til os på  44 94 43 33  eller udfylde formularen herunder:

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Professionalisme og stor erfaring

Vi har arbejdet i branchen i rigtig mange år og har indgående kendskab til bl.a. Bauknecht og Whirlpool produkterne. I løbet af de mere end 25 år, vi har arbejdet med hvidevarer, har vi udført et utal af forskellige reparationer, og vi kan derfor fikse ethvert problem for dig. Hvis vi har brug for reservedele, kan vi skaffe dem hurtigt og til gode priser gennem vores netværk.

Kompetent vurdering af problemet

Det er vigtigt for os at kunne give vores kunder den bedste betjening og de bedste priser. Derfor laver vi altid en vurdering af problemet, når vi kommer ud til dig, og ser nærmere på, hvad der er den bedste løsning for dig. Nogle gange kan det sagtens betale sig at reparere eksempelvis køleskabet, og andre gange giver det bedre mening at skifte det ud med et nyt. Hvis vi vurderer, at det godt kan betale sig at reparere, giver vi dig et prisoverslag og aftaler med dig, hvornår vi skal komme og foretage reparationen - hvis ikke det kan lade sig gøre med det samme.

Hjælp til alle typer hvidevarer

Hvad end det er tørretumbleren, der driller, køleskabet, der ikke kan holde den rette temperatur eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe. Vores erfarne medarbejdere har indgående kendskab til en lang række produkter og har stor erfaring med at udføre både Whirlpool og Bauknecht service. Vi hjælper med:

  • Tørretumblere
  • Komfurer (inkl. ovne og kogeplader)
  • Køleskabe (inkl. kombiskabe og frysere)
  • Opvaskemaskiner
  • Vaskemaskiner

24 timers løsninger

Fordi vi ved, hvor svært det er at undvære opvaskemaskinen eller køleskabet, tilbyder vi lynhurtig hjælp og kan rykke særligt hurtigt ud ved akutte problemer. I hverdagene kan vi derfor faktisk være hos dig allerede dagen efter, du har ringet til os.

Bauknecht service og Whirlpool service i hele Storkøbenhavn

Har du brug for Bauknecht eller Whirlpool service og bor du et sted i eller i nærheden af Storkøbenhavn, så ring endelig til os på  44 94 43 33 , skriv på info@bega.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi rykker ud med service indenfor 24 timer på alle hverdage.