OKOK

Bega service

Bega service

Blomberg Service

Hvad end det er vaskemaskinen, tørretumbleren eller opvaskemaskinen, den er gal med, eller det er køleskabet, fryseren eller komfuret, der strejker - så kan vi hjælpe. Vi har mere end 25 års erfaring med i bagagen, og har stor ekspertise i forhold til at reparere en lang række forskellige fejl.

Skal du bruge service på hvidevarer fra Blomberg, så ring til os på  44 94 43 33  eller udfyld formularen herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt:

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Originale reservedele til konkurrencedygtige priser

Fra vores gode netværk af leverandører kan vi altid skaffe de reservedele, vi eventuelt har brug for, for at kunne reparere dine hvidevarer. Reservedelene får vi til konkurrencedygtige priser og altid med hele 2 års garanti. På den måde kan du være sikker på, at vi altid bruger originale reservedele og giver dig den bedst mulige pris.

Grundighed og gennemsigtighed

For at kunne give dig den absolut bedste hjælp og en hurtig løsning på dit problem gennemgår vi altid alle maskinens forskellige dele og funktioner nøje, når vi udfører servicen. Afhængigt af, hvilken type af hvidevarer, du har problemer med, tjekker vi alle pumper, filtre, tilslutningsslanger, varmelegemer og lignende. Når vi udfører Blomberg service giver vi dig altid et prisoverslag, før vi går i gang, og vi rådgiver dig i øvrigt altid om, hvorvidt det rent økonomisk kan svare sig at reparere, før vi går i gang.

Reparation og serviceeftersyn på alle slags hvidevarer

Vores dygtige serviceteknikere har mere end 25 års erfaring fra branchen og med at arbejde med alle former for hårde hvidevarer. Vi reparerer og udfører Blomberg service på opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere, køleskabe (inkl. køle/fryseskabe og frysere) samt ovne, komfurer og kogeplader.

Hurtig betjening i hele Storkøbenhavn

Når ovnen, køleskabet eller tørretumbleren går i stykker, skal det helst fikses hurtigst muligt. Derfor tilbyder vi hurtig og effektiv assistance i hele Storkøbenhavn. Fra du ringer, går der i hverdagene typisk ikke mere end 24 timer, før vi er i gang med reparationen, og i akutte tilfælde kan vi oftest nå frem allerede samme dag.

Bestil professionel service hos Bega 

Nogle gange er det ligetil at lokalisere problemet, men andre gange kan det være svært at gennemskue, hvad der præcist er galt. Vi kan altid hjælpe dig med at finde problemet og udrede, hvor det er opstået - og hvordan det kan løses. Ring til os på
44 94 43 33, send os en mail på info@bega.dk eller udfyld kontaktformularen længere oppe på siden.