Du finder os her:


Vis stort kort

Hold dine hvidevarer i topform med rettidig Blomberg service

Hos Blomberg får du altid hvidevarer i høj kvalitet, hvor den innovative teknologi fremstår i et æstetisk design, der passer ind i ethvert hjem. Med en hurtig og professionel Blomberg service, hvis uheldet er ude, sikrer du dig ydermere, at dine hvidevarer fra Blomberg fungerer optimalt år efter år. Er uheldet ude, og er der opstået problemer med din vaskemaskine, dit køleskab eller noget helt tredje, rykker vi her hos Bega Service altid ud inden for to hverdage i hele Storkøbenhavn og omegn.

Her på siden kan du læse mere om: 

  • Hvilke tekniske problemer vores Blomberg service kan afhjælpe
  • Hvilke typer af hårde hvidevarer fra Blomberg vi udfører service på

Har du akut behov for Blomberg service, eller er det tid til et eftersyn på dine hvidevarer fra Blomberg? Så kontakt os på 44 94 43 33 og aftal en tid for, hvornår vi skal komme ud til dig. Vi rådgiver også gerne om, hvad du kan gøre for at tjekke, om et service-besøg er nødvendigt.

Få klar besked i forbindelse med Blomberg service

Alle hvidevarer fra Blomberg er særdeles brugervenlige og er blevet testet inden levering. Dertil er de udstyret med testprogrammer med en række fejlkoder, der forenkler fejlfindingen. Alligevel opstår der med tiden behov for Blomberg service som følge af den daglige slitage. Med vores mere end to årtiers erfaring er vi de rette at vælge, når du har behov for service på dine Blomberg hvidevarer. Det skyldes ikke mindst, at vi anvender originale reservedele til en konkurrencedygtig pris og med et års garanti.

Når vi udfører Blomberg service på dine hvidevarer, gennemgår vi altid alle maskinens dele og funktioner nøje. Afhængigt af hvilken type hvidevarer, der er tale om, tjekker vi således pumper, tilslutningsslanger, filtre, varmelegemer og lignende. I forbindelse med vores Blomberg service udarbejder vi altid et prisoverslag og rådgiver dig om, hvorvidt en reparation kan svare sig økonomisk, inden vi går i gang. 

Få udført Blomberg service på alle typer af hvidevarer

Alle hvidevarer fra Blomberg er designet til at passe perfekt ind i dit hjem og gøre hverdagen lettere. Når dine hvidevarer er i stykker, er det derfor vigtigt, at du kan regne med en hurtig og kompetent Blomberg service. På den måde er du nemlig sikret, at problemet forstyrrer mindst muligt i en ellers travl hverdag. Her hos Bega Service har vi et team af dygtige serviceteknikere, der alle har den rette uddannelse og erfaring til at sørge for, at dine Blomberg hvidevarer fungerer optimalt i længst muligt tid.

Vi udfører Blomberg service på følgende typer af hvidevarer:

  • Vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner
  • Køleskabe, frysere og integrerede køle/fryse-skabe
  • Ovne, komfurer og kogeplader

Ydermere tilbyder vi at udføre service på alle typer Blomberg hvidevarer, der skal til for, at produktet er velfungerende.

Har du behov for kompetent Blomberg service?

Vil opvaskemaskinen ikke starte, får ovnen HFI-relæet til at slå fra eller noget helt tredje? Hvis du ikke kan lokalisere årsagen, så kontakt os på 44 94 43 33 og aftal en tid til Blomberg service. Vi laver servicebesøg hos både private og virksomheder.