OKOK

Bega service

Bega service

Bosch og Siemens service

Har du brug for Bosch eller Siemens service? Hvis en af dine Bosch eller Siemens hvidevarer er gået i stykker, eller det er på tide med et serviceeftersyn, så kontakt os. Med mere end 25 års erfaring med hvidevarer fejlfinder, tjekker og reparerer vi grundigt og professionelt både Bosch og Siemens produkter med meget kort ventetid.

I hverdagene går der typisk ikke mere end 24 timer, fra du kontakter os, til vi er i fuld gang med at reparere. Ring på  44 94 43 33  eller udfyld kontaktformularen her:

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Indgående kendskab til Siemens og Bosch

Både Siemens og Bosch er mærker, vores dygtige medarbejdere har stort kendskab til at arbejde med. Med vores specialistviden ved vi, hvor vi skal kigge efter fejlen, og vi kan hurtigt foretage en fejlfinding og finde roden til problemet. Hvidevarer fra både Bosch og Siemens er gennemtænkte i designet, og det gør det sikkert og tilgængeligt for os at foretage en reparation.

2 års garanti på udskiftede dele

I forbindelse med Bosch og Siemens service kan det være nødvendigt at udskifte en eller flere dele af eksempelvis køleskabet. Hvis det er tilfældet, sørger vi for at skaffe de originale reservedele fra vores leverandørnetværk, og du får altid hele 2 års garanti på de udskiftede dele.

Ring i dag - så kommer vi i morgen og udfører Siemens service

Vi ved, hvor irriterende og besværligt det er, når hvidevarerne pludselig går i stykker. Derfor tilbyder vi at komme hjem til dig og tage hånd om problemet så hurtigt som overhovedet muligt. Faktisk kan vi være hos dig allerede inden for 24 timer på alle hverdage. På den måde kan du hurtigt komme videre med hverdagen igen.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til eksempelvis vores Siemens service, vil du gerne bestille en tid til et serviceeftersyn af køleskabet, komfuret eller noget tredje, eller står du med et akut problem som en tørretumbler, der er stået af? Så ring endelig til os på  44 94 43 33, send os en mail på info@bega.dk eller skriv til os via formularen længere oppe på siden.