OKOK

Bega service

Bega service

Miele service

Med mere en 25 års erfaring at trække på og en solid specialistviden om Miele produkterne kan vores dygtige serviceteknikere hjælpe, når der er bøvl med vaskemaskinen, køleskabet eller fryseren - og når det er tid til at få de forskellige hvidevarer tjekket igennem i et serviceeftersyn.

Ring til os på  44 94 43 33  og hør mere, eller skriv til os via kontaktformularen her, hvis du vil høre mere eller vil bestille en tid:

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Lynhurtig Miele service

Ingen af os har lyst til at undvære vores hvidevarer mere end allerhøjst nødvendigt, og derfor er det kritisk, når køleskabet pludselig ikke holder den rigtige temperatur eller vaskemaskinen ikke vil tage vand ind. Derfor tilbyder vi lynhurtig Miele service: Vi kan være ude hos dig allerede inden for 24 timer på alle hverdage.

Solidt kendskab til Miele produkterne

Mieles produkter er et populært valg hos mange, og det er de fordi de har lange levetider og et lavt ressourceforbrug. For at få mest muligt ud af maskinerne anbefaler vi, at de teknikere, der udfører eventuelle reparationer, har godt kendskab til netop Miele produkterne. Det har vi her hos BEGA Serviceteknik, hvor vi har arbejdet med hvidevarer i mere end 25 år.

Gode priser og garanti på reservedele

Når vi udfører Miele service er vi i nogle tilfælde nødt til at udskifte nogle af maskinens dele. Reservedelene skaffer vi til gode priser gennem vores netværk af mærkevareleverandører, så du altid er sikret, at vi kun bruger originaldele. Evt. nye reservedele er der altid hele 2 års garanti på. Nogle af de reservedele, vi typisk udskifter, er:

  • På tørretumblere, vaskemaskiner og opvaskemaskiner: Pumper
  • På køle- og fryseskabe: Dørlister og termostater
  • På vaskemaskiner og opvaskemaskiner: Filtre, tilslutningsslanger og varmelegemer

Før vi går i gang med at reparere noget, giver vi dig altid et prisoverslag, så du ved, hvad du kan forvente.

Reparation og serviceeftersyn i Storkøbenhavn

Vi reparerer og udfører serviceeftersyn på hvidevarer i hele det storkøbenhavnske område. Vores svartid er kort, og fra du ringer, til vi er i gang med at løse dit problem, går der på alle hverdage ikke mere end 24 timer. Ring til os på  44 94 43 33, skriv til info@bega.dk eller udfyld formularen længere oppe på siden - så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan.