OKOK

Bega service

Bega service

Vaskemaskine service/Reparation vaskemaskine

Hurtig service, når vaskemaskinen er i stykker

I de fleste hjem er vaskemaskinen helt uundværlig, og går den i stykker skaber det hurtigt en masse problemer i hverdagen. Derfor tilbyder vi hurtig service til vores kunder og kan udføre reparation vaskemaskine allerede inden for 24 timer på alle hverdage.

Har du brug for vores hjælp til igen at kunne få vasket tøj og få hverdagen til at fungere? Så ring endelig til os på  44 94 43 33  eller udfyld kontaktformularen her:

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Faguddannede medarbejdere

Vores dygtige medarbejdere har mere end 25 års erfaring med at arbejde med hårde hvidevarer. Det gør dem i stand til hurtigt og effektivt at fejlfinde og udfører reparation af vaskemaskine, og hos BEGA Serviceteknik arbejder vi hver dag hårdt for at yde den bedste service til vores kunder og give dem den bedste kvalitet på alle former for vaskemaskine service.

Er reparation af vaskemaskine den rigtige løsning?

Når du kontakter os fordi du har problemer med vaskemaskinen, starter vi altid med at vurdere, om det reelt kan svare sig at reparere maskinen. Vi er ikke interesserede i at udføre en reparation, der alligevel skal gentages kort tid efter og kommer til at koste dig mange ekstra penge. I nogle tilfælde kan det bedre svare sig for dig at købe en helt ny vaskemaskine, og så kan vi naturligvis også hjælpe dig med råd, vejledning og eventuelt installation.

2 års garanti på nye reservedele

Nogle gange er det nødvendigt for os at anskaffe nye reservedele for at kunne udføre en reparation af din maskine. Vi har et godt samarbejde med en lang række mærkevareleverandører og kan derfor altid skaffe delene hurtigt og til gode priser. Desuden giver vi dig altid hele 2 års garanti på de dele, vi har udskiftet i forbindelse med reparationen.

Mange forskellige mærker

Vi arbejder med rigtig mange forskellige mærker, bl.a.:

  • AEG, Asko og Ariston
  • Bauknecht, Bosch og Blomberg
  • Candy, Electrolux, Gram, Grundig og Gorenje
  • Hoover, Hotpoint og Indesit
  • LG, Miele og Panasonic
  • Samsung, Scan Domestic, Siemens og Smeg
  • Voss og Vølund
  • Wasco, Whirlpool og Zanussi

Vaskemaskine service og reparation vaskemaskine i hele Storkøbenhavn

Fra vores adresse i Skovlunde rykker vi hurtigt ud til kunder i hele området omkring Storkøbenhavn. Vi hjælper både private og erhverv, og uanset hvad problemet er, hører vi gerne fra dig, så vi kan få det fikset. Du kan få fat på os på telefon 44 94 43 33, info@bega.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.